fredag den 4. marts 2011

Kysy Engadget: Mikä on paras iPad näppäimistö tapauksessa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/03/ask-engadget-whats-the-best-ipad-keyboard-case/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Courtney, joka ilmeisesti luulee virtuaalinen IOS näppäimistö ei hoikka riitä hänen tarpeisiinsa. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Olen tavallaan hukkua määrä iPad näppäimistö tapauksissa markkinoilla, ja olisi mukavaa kuulla mielipiteitä omistajat. Kumpi tuntuu kaikkein tukeva, ja mikä on mukavin avain matkustaa? He ovat kaikki hinnoitellaan lähes sama, joten se todella tulee alas laadun, asennetaan ja viimeistellään. Kiitos kaikille ohjeita! "


Ohita että iPad 2 on todennäköisesti vain muutaman viikon päässä - emme puhu tässä ja nyt. Olet lukenut meidän 0,02 dollaria on muutamia näistä , mutta miksei heittää muutaman mielipiteitä oman kommentteja alla?

Kysy Engadget: Mikä on paras iPad näppäimistö tapauksessa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 maaliskuu 2011 22:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar