tirsdag den 8. november 2011

Canonical saa hieman tarkemmin siitä, mitä luvassa Ubuntu 12.04 LTS

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/08/canonical-gets-a-little-more-precise-about-whats-in-store-for-u/:

Ubuntu 12.04 LTS

Katso, koodinimet ovat kaikki hyviä ja dandy, mutta haluamme liha - Haluamme tietää tarkalleen, mitä Tarkka Pangolin on varastossa. Yksityiskohtiin ovat yhä hieman vaikea saada, mutta oli muutamia makupaloja ulos Ubuntu Developer Summit. Yhden, Canonical on päättänyt kolahtaa koko ISO vuodesta 700MB ja 750MB. Tämä ei ehkä tunnu valtava käsitellä, mutta se tarkoittaa, CD: t ovat pois ja muistitikkujen tai DVD in asentaa. Yhtiö harkitsee myös käyttää Ubuntu One tilejä kirjautumalla työpöydälle, jolloin voit nopeasti synkronoida asetukset ja tiedostot tahansa Ubuntu koneella - ei toisin Googlen Chrome OS . Lisäksi on olemassa muutamia ohjelmistoja muutoksia tulee. Software Center on saada joitakin vakavia optimointi nopeuttaa käynnistää ja parempaa suorituskykyä, kun taas Rhythmbox palaako kertaiseksi jälkeen karkotetaan Banshee vuonna 11.04. Löydät vielä lisätietoja Ubuntu 12.04 lähteellä linkkiä.

Canonical saa hieman tarkemmin siitä, mitä luvassa Ubuntu 12.04 LTS alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 marraskuu 2011 06:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Extreme Tech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar