tirsdag den 8. november 2011

Siri puhuu Mac 512K, soittaa puhelin, jossa välittäjä tietokoneet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/11/08/siri-talks-to-mac-512k-plays-telephone-with-intermediary-comput/:



On mahdollista käyttää samaa geeky vaisto joka ajaa meidän kaltaisemme rakentaa SD kortinlukijat muinaisia ​​pelikonsolit ja portti Doom on vain noin kaikkea , YouTube käyttäjän Napabar hiljattain umpeen 27 vuotta kuilu Macintosh 512K ja iPhone 4S. Aivan oikein, Siri ja Fat Mac puhut. Tavallaan. Useimmat raskainta on tehnyt pari välittäjä koneita, iMac, joka on määritetty suoritettavaksi AppleScript saatuaan Siri saneli sähköposti, ja silta tietokone, joka kulkee tämän johdosta tekstitiedoston Mac 512K: n levykeaseman. Tulos? Sanella sähköpostia Siri, saada tekstitiedosto sisältöineen Mac 512k. Vanha ja uusi teknologia, puhu kuten vanha kynä-kaverukset. Ja ajatella, kaikki se kesti oli kaksi välikäsiä.

Siri puhuu Mac 512K, soittaa puhelin välittäjä tietokoneita alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 08 marraskuu 2011 01:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Daring Fireball | lähde Napabar (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar