lørdag den 5. februar 2011

iPhone 4 Verizon: miten, milloin, missä ja onko ostaa se

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/iphone-4-on-verizon-how-when-where-and-whether-to-buy-it/:
Päivä kohtalo on lähes ovella: 10. helmikuuta voit vihdoinkin saada iPhone joka toimii Verizon . Meille Tech Median, että yksi puhalletaan pois, näennäisesti loputon huhu, että meidän ei koskaan tarvitse kirjoittaa uudestaan - vau! - Mutta sinulle, tämä voisi hyvin alku maaginen matka. Tietenkin on olemassa monia asioita huomioon, että saat vaikuttaa oman ostopäätökseen: mitä harjoittajan on sinulle tällä hetkellä? Onko sinulla jo iPhone? Kuinka paljon matkustaville teet? Oletko kasvissyöjä? Lista jatkuu ja jatkuu - ja aiomme auttaa luku kaikki ulos ajoissa aloittaa päivä. Mitä enemmän me katsomaan joku parhaista vaihtoehdoista, myös siksi, olkaamme rehellisiä: juuri siksi Verizon iPhone on täällä, ei tarkoita, että se sopii kaikille. Joten pitemmittä puheitta, let's sukeltaa ja saada tämä selville.

Jatka käsittelyssä iPhone 4 Verizon: miten, milloin, missä ja onko ostaa se

iPhone 4 Verizon: miten, milloin, missä ja onko ostaa se alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 17:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar