lørdag den 5. februar 2011

iTunes gifting grifter puhdistaminen British pankkitileille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/itunes-gifting-grifter-cleaning-out-british-bank-accounts/:
Tammikuun 25. Register raportoi, että yksi epäonninen kaveri näki pankkitilille tyhjennetään läpi useita iTunes kuukausittain lahja ostoksia lähetti tuntematon Hotmail-tilin. Hän sai tiedon varkaus sähköpostia Apple sanoen hänen lahjaostos oli vahvistettu, mutta valitettavasti hän oli jo ryhdytty punnan 1000. Se on ollut yli viikon, koska tarina ilmestyi, mutta osuus edelleen kaadetaan Apple asiakastuki foorumi, kaikuvat syytökset rekisteriin - ja poika ovat ihmiset hulluja. Ilmeisesti asiakkaat etsivät Applen apua saanut nokare vastausta, joka kuulostaa hirveän tuttu : perua luottokortti ja raportin maksuista pankkiin. Olemme vielä kuulla, että näin tapahtuu muualla kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta olemme silti kiinnostunut näkemään, miten suuri iTunes heist ravistelee pois. Jos epäilyttäviä Hotmail-tilin imee sinut kuivana, haluamme kaikki lajiteltu tiedot.

iTunes gifting grifter puhdistaminen British pankkitilejä perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 06:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Rekisteröidy | lähde Applen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar