lørdag den 5. februar 2011

Ricoh CX5 uudelleen: vain marginaalisesti parempi kuin CX4

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/ricoh-cx5-reviewed-only-marginally-better-than-the-cx4/:
No, ei tämä vain söpö? Jos sinun muistaa, Ricohin CX4 todettiin vain "hieman enemmän" CX3 jotka tulivat ennen sitä (ja sama CX2 / CX3 ennen sitä). Nopeasti eteenpäin muutaman kuukauden, ja se on sama laulu ja tanssi kaiken uudelleen ... mutta eri mallinumero, tietenkin. Sakko folks haltuunsa Photography Blog hiljattain esittänyt vastaavasti tyylistä CX5 kautta vauhti ja automaattitarkennus sivuun, se on lähinnä sama kamera kuin CX4. Lone standout ominaisuus uusi kaveri on Hybrid AF-toiminto, joka varmasti parantaa automaattitarkennuksen kertaa, mutta kriitikot nopea huomauttaa, että painopiste aikaa CX4 ei koskaan todella kysymys aluksi. Itse asiassa seuraava rivi lähes kiteyttää: "CX5 on lähes mahdoton erottaa hieman vanhempi CX4 kannalta sen suunnittelua, kuvan laatu ja ominaisuudet, vain nopeampi automaattitarkennus saada todella innoissaan." Lisäksi muu piste-ja ampua maailma on muuttunut melkoisesti aikana kaiken tämän ajan, jolloin CX5 vielä vähemmän pakottavia vaihtoehto kuin CX4 aikana oli oma käynnistää ikkunassa. Voit vapaasti lyödä lähde linkkiä koko roska, mutta älä odota lähteä tunne mitään lämpimämpää siitä heräteostos juuri tehty.

Ricoh CX5 uudelleen: vain marginaalisesti parempi kuin CX4 perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 19:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Photography Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar