lørdag den 5. februar 2011

Nokia kuulemma suunnittelu "organisatorisia muutoksia, matkapuhelimiin exec on out

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/nokia-reportedly-planning-organizational-changes-mobile-phone/:
Näyttää Capital Markets Day on muotoutumassa varsin barnburner Nokia. Vanavedessä uutinen, että Microsoft ja Nokia saattaa olla jonkinlainen seisaus teoksissa, Saksa viikoittain Wirtschaftswoche ilmoittaa, että äskettäin nimitetty toimitusjohtaja Stephen Elop on hinnoittelu hyvästi useita korkea-arvoisia virkamiehiä. Vedoten yhtiön lähteistä "kirjan mukaan Mary T. McDowell , iso pamppu ja matkapuhelimia yksikkö sekä Niklas Savander, johtaja Markets-yksikössä voisi olla out. Lisäksi Kai Öistämö (Chief Development Officer) ja Tero Ojanperä, johtaja vastaa palveluista ja mobiiliratkaisut saadaan myös nauttia niiden lopullinen viikonloppuisin Nokian työntekijää. Se on kaikki osa monumentaalinen strategian muutos, ja jos se kaikki astiat pois, niin sitten on Elop ensimmäinen suuri liikkua koska haltuunotto toimitusjohtajana viime syyskuussa . Tietenkin, Anssi Vanjoki enemmän tai vähemmän lähti omasta tahdostaan , ja yhtiö on olennaisesti askelin juurikaan mitään muutosta vuodesta. Olemme kertoneet, että Nokia on palkannut headhunters partiolainen alkuun ihmisiä täyttämään sanoi paikkaa, mutta on vaikea sanoa, miksi Elop mielestä uudet aivot tarvitaan. Tässä toivoen se alkaa jotain ... kilpailukykyinen.

[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Nokia kuulemma suunnittelu "organisatorisia muutoksia, matkapuhelimiin exec on out alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Nokia Blog | lähde Wirtschaftswoche | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar