lørdag den 5. februar 2011

Brooklyn linja ratsastajat saavat reaaliaikaista bussi seuranta kautta kännykkään

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/brooklyn-bus-riders-get-real-time-bus-tracking-via-cellphone/:
New Yorkin Metropolitan Transit Authority käynnisti ohjelman muutama kuukausi sitten, että tarjottu linja ratsastajat jonkin reaaliaikaisen seurannan tietoja, mutta se on nyt laajentunut asioita kokonaan uuden ohjelman B63 reitillä Brooklyn. Tämä palvelu on tällä hetkellä pääsee mobiili-friendly verkkosivuilla tai tekstiviestillä, ja älypuhelinten käyttäjät voivat myös skannata yksinkertaisesti snap kuvan viivakoodi (oletettavasti QR code ) on bussipysäkki välittömästi lähtöselvityksen sijainnin seuraavien viiden linja että saapuu pysäkille. Mitä enemmän, toisin kuin edellisessä ohjelmassa, tämä uusi järjestelmä perustuu avoimen lähdekoodin alustaa kehitetään avulla OpenPlans ja MTA on todella rohkaisevaa kehittäjien kaivaa API ja kehittävät omia ratkaisujaan - jotka varmasti saavat kiinnostavaa kuin Ohjelma on laajentunut koko kaupungin (Staten Island linja on seuraavana vuorossa). Pään ohi tauon MTA: n lehdistötiedote, ja osuma alla olevaa linkkiä kokeilla palvelua suoraan selaimessasi.

Jatka käsittelyssä Brooklyn linja ratsastajat saavat reaaliaikaista bussi seuranta kautta kännykkään

Brooklyn linja ratsastajat saavat reaaliaikaista bussi seuranta kautta kännykkään perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 12:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Mass Transit | lähde MTA BusTime , OpenPlans | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar