lørdag den 5. februar 2011

Schneider-Kreuznach sanoo, että "työ intensiivisesti" Micro Four Thirds-objektiivit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/05/schneider-kreuznach-says-its-working-intensively-micro-four-t/:
Siellä ei ole paljon yrityksen tiedot tämän yhden vielä, mutta se näyttää käyttäjälle Micro Four Thirds -kamerat voi nyt luottaa saamassa uuden objektiivin vaihtoehtoja Schneider-Kreuznach ennemmin tai myöhemmin. Yhtiö on tunnettu huippuluokan linssit ja muut optiset tuotteet, on juuri ilmoittanut, että se liittyi Micro Four Thirds System-standardin ryhmän, ja se sanoo että se on nyt "toimia intensiivisesti vastaavan sarjan objektiivit." Yhtiön toimitusjohtaja, tohtori Josef VaVM lisäsivät vielä, että hän uskoo standardi on "suuria mahdollisuuksia", ja että se "yksinkertaistaa ja parantaa mahdollisuuksia digikompaktikameroihin ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden koko alan, sekä meille kuten objektiivien valmistaja. " Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Schneider-Kreuznach sanoo, että "työ intensiivisesti" Micro Four Thirds-objektiivit

Schneider-Kreuznach sanoo, että "työ intensiivisesti" Micro Four Thirds-objektiivit perin ilmestynyt Engadget Ma, 05 helmikuu 2011 01:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde 43 Huhuja | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar