lørdag den 5. februar 2011

Hong Kong gadget kirpputori: tuulahdus menneisyydestä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/hong-kong-gadget-flea-market-a-blast-from-the-past/:
Jos olet nähnyt meidän Hong Kong ominaisuus päässä jonkin aikaa sitten, niin olisit jo kuulleet minun suosikki gadget ajanviettopaikka Sham Shui Po. Sattumalta, minun lennon jälkeen kävelylle sanoi piirin eilen osui Apliu Streetin Kiinalainen uusivuosi kirpputori, joka sisälsi monia vintagea kuten jade hahmoja, maalauksia, koruja, videonauhat, vinyylilevyjä, jne. Luonnollisesti mitä todella kiinnitti huomioni olivat vanhoja gadgetit olivat kirjaimellisesti kasataan pitkin katua, ja vain HK $ 30 (US $ 3,85), voit helposti poimia vanha klassikko kuten Sony Clié, HP iPaq, WonderSwan Color, alkuperäinen Game Boy, MiniDisc-soittimen tai jopa oikea vanhan koulun kannettava tai kamera. Helvetti, joku mies oli jopa pari Nintendo Micro VS Systems (Donkey Kong Hockey ja nyrkkeily)!

Saalis? No, siellä oli ilmeisesti mitään takuuta näiden vanhukset sekä rikki näytöt tai puute yhteensopivia akkuja noin merkitsi sitä, että useimmat olivat soveltuu paremmin keräilytuotteita. Riippumatta otimme 6 dollaria uhkapeliä Sony Clié PEG-NR70 Palm PDA-telakka ja boom! Se toimii! No, paitsi akku kestää vain tunnin, mutta minä jotain selville.

Hong Kong gadget kirpputori: tuulahdus menneisyydestä perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 20:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar