lørdag den 5. februar 2011

T-Mobilen tuleva HSPA + WWAN tarjoukset saa vuotaa, koomisia Koodinimien paljastui

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/t-mobiles-upcoming-hspa-wwan-offerings-get-leaked-comical-cod/:
Se on ollut kuuma minuutin jälkeen ihmiset T-Mobile on ottanut käyttöön uuden USB WWAN modeemi, mutta jos asiakirja edellä on uskominen, että voitaisiin muuttaa lyhyessä ajassa. Koska Jet ikääntyessä se näyttää muutamat muut - koodinimeltään Kitty Hawk, Washington ja Wayne - voitaisiin swooping on ottaa asiat täältä. Entinen huhutaan osuma hyllyille maaliskuussa tarjoaa HSPA + nopeus 21Mbps ja kyky ratkaista suurin osa maailman ongelmista. Kuten Washington? Tämä tulee olemaan T-Mob ensimmäinen USB-modeemi tarjoaa HSPA + nopeudet lähestyvät 42Mbps , ja jos kaikki menee hyvin, tämä kaveri myös laskeutua mereen ensi kuussa. Liikettä, siellä pari Waynes että saat käyttää operaattorin ensimmäisen mobiilin kuormittajat, jonka viisi WiFi-pohjaisten laitteiden livahtaa pois 21Mbps (Lil 'Wayne) tai 42Mbps (Big Wayne) yhteys. Tässä toivoen T-Mobile ei fiksu juttu ja sauvat kanssa koodinimet - markkinointi exec meissä vain tietää se oikein.

T-Mobilen tuleva HSPA + WWAN tarjoukset saa vuotaa, koominen koodinimet paljasti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 18:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde TmoNews | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar