mandag den 17. oktober 2011

Microsoft paljastaa Data Explorer-työkalu, joutuu sorbetti liike (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/17/microsoft-reveals-data-explorer-tool-gets-into-the-sorbet-busin/:


Redmond taloa melkoisesti hieman joukkueet beavering päässä omituinen hankkeita ja yksi niistä on juuri mennyt yleisölle sen uusin luomus. Se on nimeltään "Data Explorer", joka ehkä ei ole ihanteellinen koodinimi koska siinä kuvataan tarkasti, mitä yritys keskittynyt palvelu ei. Sen sijaan manuaalisesti etsiminen ja kopiointi tiedot raportin tiedot Explorer vetää tietoja SQL-tietokantoihin, laskentataulukoita ja muut "random lähteistä", jotka voivat olla merkityksellisiä, ja sitten yrittää "tyhjentää se, muuttaa sitä, yhdistää sen yhteen ja julkaista sen ulos "kuin yhtenäinen raportti. Saat lisätietoja ja ilmoittautua beta lähde linkkiä tai valitsemalla ohi tauko katsella Microsoft exec demo työkalu käyttäen reaalimaailman tapaustutkimus - löysimme sen hieman tiheä, mutta et ole hätää kunhan muistat, että lapset rakastavat jäädytetty jogurtti.

Jatka lukemista Microsoft paljastaa Data Explorer-työkalu, joutuu sorbetti liike (video)


Microsoft paljastaa Data Explorer-työkalu, joutuu sorbetti liike (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 lokakuu 2011 10:32:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar