mandag den 17. oktober 2011

Miksi niin Siri-pina?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/RtBcK5Yq8uo/:

Screen Shot 2011-10-16 at 3.20.12 PM

Katse yli Web ja erityisesti blogosphere viime pari päivää, vaikuttaa siltä, ​​että on vain yksi asia jokainen haluaa puhua: Siri. Kun iPhone 4S nyt miljoonia ihmisten käsissä, odotetusti , se on selvästi erottuvat edukseen ominaisuus laitteessa.


Mutta hetkinen. Voice teknologia on ollut noin pitkään. Tai, kuten eräs TechCrunch commenter ytimekkäästi se Erick on video demo virkaan Siri : "4 vuotta vanha ohjelmisto, 8 vuotta vanhaa teknologiaa." Tämä muistuttaa yksi suosikkini näkökohtia tech bloggaaminen. Voit kirjoittaa jotain, niin kaikki ja heidän äitinsä ryntää ulos huutaa jotain tyyliin "vanha!". Tai vielä parempi, kilpailijat kompastua itse huutaa "ensin!". Joten jos tavaraa Siri tekee, on vanha, ja jos toiset eivät tee sitä ensin, sitten Miksi kaikki niin pirun innoissani ominaisuus?


On olemassa muutamia syitä. Mutta yksinkertaisin vastaus on yksi, joka pelattiin kerta toisensa jälkeen viime vuosien: Apple teki sen oikealle.


Ei, Apple ei ole ensimmäinen toteuttaa puhekeräilyllä. Eivätkä he ole ensin tehdä se puhelimeen. Itse asiassa, Siri ei ole edes Applen ensimmäinen kokeilu osaksi ääni ohjaa. Mutta heidän ensimmäinen yritys iPhonessa suoraan sanottuna perseestä. Ei ole mikään yllätys, että kukaan ei käyttänyt sitä. Kuten Siri, se yritys, joka Apple osti - ne olivat todella tekee joitakin samoja asioita kuin stand-alone kolmannen osapuolen App aiemmin. Luotto Apple siitä visio ja ennakointi ymmärtää, että heidän edellinen ääniohjaus tarjoaa ollut kilpailukykyinen, ja että järjestelmätason integraation Siri osaksi iOS voisi olla maaginen.


Entä Google? On totta, että he ovat olleet paljon edellä Apple ääniohjauksen tilaa jo vuosia. Muistan että tilaisuudessa, että Google järjestettiin elokuussa 2010, jossa he osoittivat pois joitakin uusia äänitoimintoihin Android. Kuten kirjoitin tuolloin, " Google julkistaa awesomely Nopea ja tarkka Voice toimet Android ". Ja se oli totta. Tuolloin.


Mutta Google epäonnistunut muutaman rintamalla tätä toiminnallisuutta. Ensinnäkin, kun taas paperin ja lavastettuja demoja Googlen tekniikka näyttää hyvältä, he eivät tee sitä pakottavia riitä houkutella tavallisille käyttäjille käyttää sitä. Heillä oli ennalta määritelty joukko ohjeita siitä, mitä voisit sanoa mahdollisuutta saada järjestelmä toimimaan, ja he olivat melko jäykkiä. Vertailun vuoksi Apple panostanut luonnollisen kielen käyttö, joka Siri. On olemassa useita tapoja sanoa jotain käynnistää tietyn toiminnan. Sinun ei tarvitse muistaa sarja komentoja.


Toisin sanoen Googlen Voice Search ja Siri voi näyttää verrattavissa paperille. Mutta todellisuudessa, yksi on jotain parasta käyttää robottia, toinen on jotain parasta käyttää ihmisen. Ja robotit eivät osta puhelimet - ainakaan vielä.


Vuonna isompi kuva, tämä on jotain, että Apple ei näytä ymmärtävän kerta toisensa jälkeen , että niiden kilpailijat eivät. Teknologia on yhä tärkeä osa everyones elämää, mutta vain w


Ingen kommentarer:

Send en kommentar