mandag den 17. oktober 2011

Web Design yhteisön Treehouse korottaa $ 600K Vuodesta Reid Hoffman, Kevin Rose, ym.

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/d2kK0oFKR8Q/:

Screen Shot 2011-10-17 at 2.56.25 AM

Muste on nyt kuivua aikavälin arkkia allekirjoittama web-design koulutus käynnistyksen Treehouse . Vaikuttavasti ne termi levyt sisältävät nimikirjoituksia ja Kevin Rose , Reid Hoffman , David Sze , Josh Elman ( Greylock Discovery Fund ), Chamath Palihapitiya ( Sosiaalinen + Capital kumppanuus ) ja Mark Suster ( GRP Partners ).


Treehouse käyttää lyhyitä videoita, tietokilpailuja ja merkit, joiden avulla tilaajat oppia web-suunnittelusta, kehittämisestä ja IOS kehitystä. Palvelu on kahden kerroksen kello 29 dollaria ja 49 dollaria dollaria kuukaudessa ja Treehouse on jo allekirjoitettu blue chip asiakkaita kuten Estée Lauder ja Disney käyttää sen tavarat.


"Tavoitteenamme on auttaa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, joilla ei ole varaa muodollista koulutusta, saada koulutusta web-suunnittelun, kehittämisen ja iOS", kertoo perustaja Ryan Carson. "Tämä auttaa heitä saamaan heidän Unelma-ammatti tai käynnistää omien www-liiketoiminnassa. Mielestäni voisimme olla suuri positiivinen vaikutus talouteen ja työmarkkinoille. "


Carson sanoo, että yhtiö on jo kannattavaa, ja vain päättänyt nostaa rahoitusta, koska se halusi joukkueen rockstar liittolaisia ​​auttamaan sitä päästäkseen seuraavalle tasolle. Hän suunnittelee käyttämisestä rahoitusta laajentaa Treehouse entisestään ja "Take tuote seuraavalle tasolle."









Ingen kommentarer:

Send en kommentar