mandag den 17. oktober 2011

RIM kertoo devien joukoille saada valmiiksi BlackBerry Curve Touch ja Bellagio

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/16/rim-tells-devs-to-get-ready-for-blackberry-curve-touch-and-bella/:


Jos aiomme antaa oman devien joukoille hippu on infoa joku ennalta laitteiden julkisesti saatavilla sivuston, toivomme sinun olla niin yllättynyt, että sana oikeastaan ​​saa tietää niistä. Juuri tapahtui Research in Motion, koska yhtiö anna sen "livahtaa ulos" on devien joukoille, että kaksi uutta BlackBerry OS7 älypuhelimet - Bellagio 9790 ja Curve Touch 9380 - ovat saapuvan. Koko kohta viesti oli tiedottaa kehittäjille millaista päätöslauselman odottaa uudet puhelimet "näyttöjä. Vuodesta palasia olemme antanut, näyttää siltä, ​​että Bellagio on 2,4-tuumainen näyttö käyttäen 480 x 360 resoluutio tuottaa kunnioitettavan 245 PPI, Curve Touch, toisaalta, ominaisuus sama kaupallisilla suurempi 3,2 tuuman näyttö, mikä PPI 189. Todennäköisyys kuulo virallista ilmoitusta tällä viikolla on melko korkea, mutta sanoisin tarkoitettu (ja todennäköisesti tahaton) viesti on tullut läpi kuuluvasti ja selkeästi nyt, ei sinua?

RIM kertoo devien joukoille saada valmiiksi BlackBerry Curve Touch ja Bellagio alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 lokakuu 2011 14:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink UnwiredView , N4BB | lähde RIM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar