mandag den 17. oktober 2011

Ominaisuus: iConstitution: kuinka suojella käyttäjien vapautta App Storesta maailma

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eW98nRMqOEc/the-iconstitution-how-to-protect-user-freedom-in-an-app-store-world.ars:



Kun iPad paljastettiin alkuvuodesta 2010, se sai lähes maailmanlaajuista suosiota valtavirran lehdistössä. Mutta tekniikka blogosphere, vastaus oli epätasaisempaa. Boing Boing n Cory Doctorow letkautti , että laitteiden "Tuntuu toinen tuleminen CD-ROM" vallankumous. "Princeton tietojenkäsittelytieteessä Ed Felten verrattuna iPad Disneyland. "Minä tykkään Disneyland", hän kirjoitti tuolloin, "mutta en haluaisi asua siellä." Ja nöyrä kirjeenvaihtaja sanoi, että iPad lukittu arkkitehtuuri "Tuntuu pihdeillä turvallisuus sakset." Ja ei, tämä ei ollut kohteliaisuus.


Mitä todella kiinnitti IRE oli laajentaa iPhonen lukittu App Store mallia tablet tietokoneisiin. Lukittu app myymälöitä saattaa olla OK pienen, alitehoinen mobiililaitteisiin, ajattelimme, mutta omistajat täysikokoiset oheislaitteisiin ansaitsi vapauden asentaa mitä ohjelmistoja he halusivat. IPad vei että vapaus pois, rajoittaa meitä käynnissä apps, jotka tekevät sen kautta Applen App arviointia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar