tirsdag den 1. marts 2011

Microsoftin Rahul Sood sanoo jokaisen tietokoneen teollisuuden exec tulisi käyttää MacBook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/microsofts-rahul-sood-says-every-pc-industry-exec-should-use-a/:


Voodoo perustaja Rahul Sood ei ole koskaan suostunut siitä kiistaa - hän tunnetusti leikata kakku MacBook Air hänen hallintaoikeudesta HP - ja tänään hän ilmaisi rakkauttaan Applen laitteisto saarnatuoliinsa kuin Microsoft exec . "Jokainen toimeenpanovallan PC teollisuuden pitäisi käyttää Applen kannettavaa," Sood tweeted tänään, mikä tarkoittaa, että ne olivat laadukkaampia kuin Windowsin mukana oletuksena. Tämä varmasti kuulostaa vähän kuin ampui Microsoft, mutta mukaan ConceivablyTech hän saattaa itse asiassa olla suunnattu hänen entisen työnantajansa HP, koska joukko yksityisiä tilatietoja kohta HP haluttomuus kilpailla kalliimpien kannettava markkinoilla. "Olisimme voineet tehdä sen - tarvitsee vain muutaman vuoden kärsivällisyyttä, ja panostus työkalujen avulla," viesti kuulemma lukee "Olemme todella voineet tehdä sen. [...] ... Erityisesti webOS, mikä yhdistelmä, joka olisi ollut. " Olemme oikeastaan aika tyytyväinen meidän Envy 14 - puute Radiance Display syrjään - mutta emme voi olla miettimättä, jos se coulda ollut haastaja kanssa Voodoo DNA aluksella.

Microsoftin Rahul Sood sanoo jokaisen tietokoneen teollisuuden exec tulisi käyttää MacBook perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 17:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde @ Rahulsood (Twitter) , ConcievablyTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar