tirsdag den 1. marts 2011

Samsungin 8,9 tuuman Galaxy Tab todennäköisesti aloittaa CTIA

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/samsungs-8-9-inch-galaxy-tab-likely-to-launch-at-ctia/:


Torn välillä 7-tuuman ja 10,1-tuumainen Galaxy Tab ? No, näyttää siltä, Samsung aikoo ratkaista ongelman sinulle tulee 22 maaliskuu. Mukaan kutsua tekee kierroksilla, Samsung Mobile joukkue aikoo järjestää Mobile Pakkaamaton tapahtuma CTIA Orlando, ja graafinen ehdottaa, keskitytään uuden kokoinen Tab. Oletamme se 8,9-tuumainen versio, koska kutsua osoittaa 8 ja 9 tukena 7 ja 10. Tämä varmasti linjojen kanssa , mitä olemme kuulleet ennen, mutta meidän on myönnettävä, se tuntuu paljon tabletin tarjouksia yhden yrityksen. Jostain kumman syystä, emme ole saaneet kutsun, mutta me olemme olettaen me pyydetään (tietenkin, se ei ole osapuolelle ilman Engadget!) Ja näin myös siellä, joka kattaa kaikki toimet elää. Pysy kuulolla.

Samsungin 8,9 tuuman Galaxy Tab todennäköisesti aloittaa CTIA perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 18:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Electronista , FoneArena | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar