tirsdag den 1. marts 2011

Comcast toimitusjohtaja puhuu sulautumisen, "cool uudet laitteet", kuten iPad ja miksi hän ei pelkää Netflix

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/comcast-ceo-talks-about-the-merger-cool-new-devices-like-the/:


Nyt maailma on ollut muutaman viikon totutella uuteen Comcast / NBC collabo (mutta ei ruma violetti logo), toimitusjohtaja Brian Roberts puhui Wall Street Journal suunnitelmista tulevaisuuden, mukaan lukien hänen väitteensä, että Netflix on todella hyvä asia hänen yrityksensä. Roberts tarkoitetut Netflix kuin uusi versio uusintoja, ja kertoi, että se nostaa arvoa NBCUniversal sisällöstä toistaen samalla lausuntoja tehty aiemmin heikompi odotettua tilaaja tappiot on sidottu enemmän talouteen kuin mitään muuta. Beyond pehmeä jabs, hän varauksellisesti siihen, että Comcast voisi tuoda markkinoille oman internet-videopalvelu ei-kaapeli tilaajat, työntää visio lisätä internetin videoiden suoratoisto vaihtoehtoja nykyisille asiakkaille ja selitetään, miten he "voivat käyttää laitteita, jotka ovat viileitä ja uusia, että ne yleensä ostetaan itse, nyt valvoa ja olla vuorovaikutuksessa laitteen he myös rakkaus, joka on uusi korkean def 3-D tv . " Tietenkin, se ei näytä kuin olemme lähempänä valita oman UI sisällön selaamiseen, mutta hienosti suunniteltu sovellukset tabletteja , puhelimet ja kytketty televisio ehkä alustan tuleville innovaatioille hän viittaukset on jotain meitä odottaa Loppujen - olimme harkita uuden kaapelipäättä jotka eivät surkea olla hyvä alku.

Comcast toimitusjohtaja puhuu sulautumisen, "cool uudet laitteet", kuten iPad ja miksi hän ei pelkää Netflix perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 23:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hollywood Reporter | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar