tirsdag den 1. marts 2011

RIP, Vaara, 2002 - 2011: Microsoft axing palvelua 31 toukokuu T-Mobile lupaa asiakkaille "helppo siirtyä"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/rip-danger-2002-2011-microsoft-axing-service-on-may-31st-t/:


Älä viitsi, että näit tämän tulevan: Kin edustaa mitä piti olla Danger jälleensyntymää mukaan Microsoftin puoli miljardin dollarin sateenvarjo - ja kun se epäonnistui, ei ollut oikeastaan tulevaisuutta nämä kaverit kortteja. Olemme saaneet julkilausuman tänään T-Mobile rikkovia uutisia Danger n pilvipalveluihin poistetaan käytöstä, kun 31 toukokuu ja ongelma Sidekicks on se, että he ovat enemmän tai vähemmän paperweights ilman yhteyttä Danger palvelimiin ... joten jos olet edelleen käytössä, olet varmasti menossa on uusi puhelin. T-Mobilen osa, he sanovat, että he "tarjoavat tarjoaa ... auttamaan helppo siirtyä" vanhasta puhelimesta uuteen, ja he jakamaan ne tarjoukset lähiviikkoina. Jos jotain, emme olisi yllättynyt, jos kuljettaja oli yksinkertaisesti odotti aivan uusi, Samsung-made, Android-powered Sidekick olla valmis toivoo, että he voivat pitää folks Sidekick kannen vaikka Vaara on poissa. He myös tarjoavat web-pohjaisia työkaluja ja Sidekick apps saada tiedot pois laitteista, niin et voi sanoa että he eivät tee kaikkia oikeita asioita tilanteen perusteella. Smart Microsoft varmistaa lausunto tulee T-Mobile, liian, koska se tarkoittaa harjoittaja voi päästä ulos ennen paniikki ennen kuin se alkaa. Katso koko ilmoitus tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä RIP, Vaara, 2002 - 2011: Microsoft axing palvelua 31 toukokuu T-Mobile lupaa asiakkaille "helppo siirtyä"


RIP, Vaara, 2002 - 2011: Microsoft axing palvelua 31 toukokuu T-Mobile lupaa asiakkaille "helppo siirtyä" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 00:01:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar