tirsdag den 1. marts 2011

Saab osoittaa pois Android-pohjaiset IQon auton infotainment-järjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/01/saab-shows-off-android-based-iqon-in-car-infotainment-system/:


Se ei voi olla ensimmäinen tuottaa Android-pohjainen auton infotainment-järjestelmä, mutta Saab on sukellus päistikkaa osaksi hangata uusine IQon alustan, että se on juuri paljastettiin Geneven autonäyttelyssä. Se ei vain pakkauksissa tavallista navigointi-ja viihdeominaisuudet, mutta on sidottu verkkoon antureita auton toimenpide kaiken ajoneuvon nopeuden ja sen ulkopuolella lämpötila asemaan auringon. Vaikka tämä on melko vaikuttava omasta, Saab on myös menossa venymään ja tekemään kaiken tämän tiedon ulkopuolisille kehittäjille vaikka API, jonka he voivat käyttää tuottamaan omia sovelluksia - mikä (arvasit se) tulee saataville Saabin oman App Storesta. Valitettavasti se ei ole selvää, milloin uusi järjestelmä todella kuluttajien saatavilla, mutta Saab on jo sitä käyttävien laivaston testin autoja, ja se näyttää nyt se pois uuden Phoenix konseptiauto Genevessä. Pään ohi tauon lyhyt teaser video.



Jatka käsittelyssä Saab osoittaa pois Android-pohjaiset IQon auton infotainment-järjestelmä


Saab osoittaa pois Android-pohjaiset IQon auton infotainment-järjestelmä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 01 maaliskuu 2011 16:46:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Saab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar