tirsdag den 1. marts 2011

Microsoft demo Windows 8 tabletti käyttöliittymän kesäkuussa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/28/microsoft-to-demo-windows-8-tablet-interface-in-june/:


Tässä vaiheessa ainoa asia pitää Microsoftin tabletin keskustelun huhuja sen Windows 8 tai Windows Next , ja kas kummaa meillä toinen lisätä kasaan. Vaikka kuulimme viime viikolla, että Microsoft voisi vapauttaa beta Windows 8 tablettia PDC syyskuussa ", lähteet Microsoft on nyt kertonut Business Insider, että yhtiö toivoo näyttää yleisölle" design demo "on käyttöjärjestelmän tabletti UI jo kesäkuussa. Ajoitus on mielenkiintoinen - ja se todella linjassa erittäin hyvin Computex , jos yhtiö ei ole suuri läsnäolo - mutta olemme myös kiehtoi osa, sanoo Microsoftin ottaen "enemmän Applen kaltainen lähestymistapa käyttöliittymäsuunnitteluun" ja että se käyttää Metro UI kappaletta. Se ilmeisesti samanlainen kuin Microsoft osoitti viime vuoden Computex (kuva, että edellä) - paitsi se oli Windows Embedded Compact 7 alla. Artikkelissa mainitaan myös, että se tekee joitakin Media Center-kuten muotoilu, joka myös synkronoi jopa joidenkin muiden kuiskaa olemme kuulleet . Jep, siellä on paljon huhuja, ja hyvin, tässä puhutaan kesän / lasku näyttää siltä, me käsittelemme paljon enemmän ennen kuin kuulemme jotain virallista.


Microsoft demo Windows 8 tabletti käyttöliittymän kesäkuussa? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 helmikuu 2011 22:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Business Insider | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar