onsdag den 13. april 2011

Andi-One yleiskaukosäädin toimii Android 2.1, ei enemmän kuin vaihtaa kanavaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/andi-one-universal-remote-runs-android-2-1-does-more-than-chang/:


Kuten monet yleiskaukosäätimillä , Andi-One-hotellilla yhteensopivuus tuhansien laitteiden toisin kuin useimmat, mutta se toimii Android 2.1. Tämä 3.5-tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö clicker voi tarkistaa sähköpostia, selata Internetiä, ohjata HTPC: n hiiri ja näppäimistö, ajaa yli 100000 Android-sovellukset, toimii VoIP-puhelin, ja jopa potkia elokuvat suoraan televisioon HDMI käytössä laturista. Se ei vain valvonnan viihdelaitteet - se on yksi. Ensimmäistä kertaa kaukosäädin antaa sinulle valita kanavan vaihtaminen, ja pelissä Vihainen Linnut - jos se ei ole innovaatio, emme tiedä mikä on. Hän on saatavilla nyt 350 dollaria - kaupat joillekin, mutta ei aivan pakottavaa niille, jotka jo oman älypuhelimen .

Jatka käsittelyssä Andi-One yleiskaukosäädin toimii Android 2.1, ei enemmän kuin vaihtaa kanavaa


Andi-One yleiskaukosäädin toimii Android 2.1, ei enemmän kuin vaihtaa kanavaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 17:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Conspin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar