onsdag den 13. april 2011

Intel Thunderbolt dev sarjat tulevat tällä neljänneksellä, toivottavasti käynnistämään enemmän 10Gbps-laitteiden

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/intel-thunderbolt-dev-kits-coming-this-quarter-hopefully-usheri/:


Intel on juuri ilmoittanut, ettei se piakkoin kehitys saativilla uuden Thunderbolt yhteen. Kaapeli voi kuljettaa 10Gbps (molempiin suuntiin!) On toistaiseksi nähnyt vain itse asentaa Applen MacBook Pro tietokoneita, mutta varastointi ja muut reuna valmistajat ovat alkaneet paljastaa niiden salama-poltetun tarjoukset tällä viikolla NAB ja tämä ilmoitus on varmasti antaa Thunderbolt lisää mielijohteesta vauhtia. Mikä tulee olemaan mielenkiintoinen eteenpäin on, onko valmistajia ottaa se sen sijaan USB 3.0 tai asentaa DisplayPort kaksoisolento rinnalla uusin ja suurin USB-leiristä. Jos pyydät meitä, emme voi koskaan olla tarpeeksi nopea välikaapelit ... Miten SuperSpeed ​​Thunderbolt ääni?

Jatka käsittelyssä Intel Thunderbolt dev sarjat tulevat tällä neljänneksellä, toivottavasti käynnistämään enemmän 10Gbps-laitteiden


Intel Thunderbolt dev sarjat tulevat tällä neljänneksellä, toivottavasti käynnistämään enemmän 10Gbps-laitteiden perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 04:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IDG News (PCWorld) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar