onsdag den 13. april 2011

Korg Wavedrum Mini tekee musiikkia elohiiri (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/korg-wavedrum-mini-makes-music-from-your-nervous-tics-video/:

Korg Wavedrum Mini

Can't Stop paukutti ulos Rebecca Black ah-niin-tarttuva hillot teidän polvihousut? Korg n Wavedrum Mini ei tee perjantai mitään vähemmän kauhea, mutta se voi tehdä anteeksiantamatonta toimia pikkuisen vähemmän ärsyttävää. Q3 sidottu Mini crams yhtiön digi-rumpu pad teknologian osaksi kannettava paketti, jossa on sisäänrakennettu kaiutin, ja sen lukemattomia painikkeilla voit valita 100 eri ääniä kuten jouset, synth ääniä, ja parvi lyömäsoittimia. Saat myös 100 valmiiksi rytmejä niille, jotka haluavat niiden välineiden pelata itse, mutta varmasti se et ... eikö? Pahus, siellä jopa loop-toiminto, joten voit rakentaa kerros kerrokselta (kerrokselta!) Ja Cacophonous melua. Parasta on kuitenkin mukana anturi, joka voidaan leikata lähes mitä tahansa, kääntämällä lakkaamaton toe hyödyntämällä basso osumia. Jos et voi odottaa nähdä sen toimintaa, vilkaista tavattoman pitkä esittelyvideo tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Korg Wavedrum Mini tekee musiikkia elohiiri (video)


Korg Wavedrum Mini tekee musiikkia elohiiri (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 20:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Technabob | lähde Korg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar