onsdag den 13. april 2011

DARPA: n seuraavan sukupolven puettavat näyttö: lisätyn-todellisuus, holografinen aurinkolasit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/darpas-next-gen-wearable-display-augmented-reality-holographi/:


Yhdysvaltain armeija näyttää ihailevat ajatusta puettavat näyttää, joten sen jatkuva pyrkimys tehdä niistä todellisuutta. Tiedämme, että se tuntuu juuri eilen, että DARPA hyväksi Lockheed Martin rakentaa virransäästötilaan, kevyt lisätyn-todellisuus silmälasit, ja se oli oikeastaan ​​neljä täyttä vuotta sitten, kun villi ja wonderous unelma oli käsityö HMDs niin pieni ja kevyt " high- muoti aurinkolasit . " No, se unelma elää, tällä kertaa hologrammien: LensCrafters klo Vuzix juuri saanut jäähtyä miljoonan kehittää suojalasit että holographically overlay taistelukentällä tietoja käyttäjän näkemys. Kuulostaa hyvin Dead Space (tai tiedät, kuten Top Secret versio Recon-Zeal n Transcend suojalasit ), lupaava reaaliaikainen analysointi mitään näköetäisyydellä. Yhtiö uskoo lopputuote on enintään 3 mm paksu ja täysin läpinäkyvä, kun sammutetaan. Jos kaikki menee hyvin, odota tämän muunnuttava kuluttajille lyhyessä ajassa, kun sinulla on täysi "tilannetaju" - kuten siviilisääty - siitä salaperäinen muukalainen olet ollut eyeballing huoneen poikki.

DARPA: n seuraavan sukupolven puettavat näyttö: lisätyn-todellisuus, holografinen aurinkolasit perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 23:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink DVICE | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar