onsdag den 13. april 2011

Pieceable Viewerin avulla devs osake IOS apps, henkilökohtaiset tunteet selaimen kautta

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/pieceable-viewer-lets-devs-share-ios-apps-personal-feelings-thr/:

Kehittäjille ei ole aivan valmis tarjoamaan IOS luomuksia App Store, uusi palvelu lupaa imeä ähkyä työtä pois terhakka teoksia-in-progress off muuta. Pieceable Viewer on maaginen kyseistä ohjelmaa käynnistää tänään antaa devs julkaista jäljennöksen apps yksityinen sivusto, jonka linkki he voivat jakaa beta-testaajia, asiakkaiden ja muiden koodin apinoita. Katsoja luo riviäkään koodia jakamista ja ironia kaikki ironies, käyttää Flash simuloida apps selaimessa. Se voisi olla vaikeita freelancereita työskentelee asiakkaiden kanssa, jotka eivät tapahdu oma iPhone, ja lisää yhtiön toimitusjohtaja, se auttaa devs kiertää Applen 100-laitteen raja. Kaikki tämä alkaen yritys, jonka olemassa oleva tuote antaa ihmisille, joilla ei ole koodaus kokemusta rakentaa sovelluksia.



Voit kokeilla sitä ilmaiseksi, kun yksi henkilö voi katsella yksi sovellus, ja linkin, joka päättyy tunnin kuluttua. Päivitä 30 dollaria-kuukauden suunnitelma kolme samanaikaista tarkastelua enintään viisi hakemusta, ja linkit, jotka eivät vanhene. (Rajoittamaton apps, sinun täytyy keväällä 60 dollaria kuukaudessa suunnitelman, jonka avulla jopa kymmenen ihmistä kurkistaa kerralla.) Kuten kaikki te Android harrastajat, versio on seuraavaksi ( yllätys, yllätys ).

Pieceable Viewerin avulla devs osake IOS apps, henkilökohtaiset tunteet selaimen kautta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 17:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Placeable | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar