onsdag den 13. april 2011

Windows Phone lisää moniajo, syvä puhelin integraatio, ja anturi pääsy dev foorumi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/windows-phone-adds-multitasking-deep-phone-integration-and-sen/:



Tiesimme , mitä oli tulossa , ja tänään MIX 11 , Microsoft osoitti pois sen kehittäjä alustan seuraavan Windows-puhelin, jonka kehittäjät voivat saada käsiinsä ilmaiseksi toukokuussa. Uusi sovellusalustan lisää:


  • Moniajo tausta käsittely, äänen ja tiedostojen siirtoon ja nopea sovellus vaihto, mukaan lukien taustamusiikki toisto HTML5 kotisivut

  • Deep puhelimen integraatio, jolloin apps hyödyntää Live Laatat, kuten push-ilmoitukset suorana Agents

  • Raaka pääsyä kameran ja anturit (Gyro ja kompassi) kautta Motion Sensor kirjaston, vuokraus apps ohjauslaitetta laitteisto


Microsoft toivoo, että tämä avulla kehittäjät voivat tehdä entistä luovempia ja harjoittaa apps. Jotta saisimme mehut virtaa, se osoittaa pois demoja uuden sovelluksen käsitteitä Skype , Spotify , Layar , Qantas, Amazon Ostokset ja Kik Messenger.



Kun hetken koskettaa äskettäin Windows Phone päivitys kysymyksiä , Joe Belfiore tyytyväinen Nokian Symbian-kehittäjille (!) ja demoed nopeutettua HTML5 verkkosivun mallinnus vs. IOS ja Android.



Tutustu lehdistötiedote lähde linkkiä. Kehittäminen ...

Windows Phone lisää moniajo, syvä puhelin integraatio, ja anturi pääsy dev foorumi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 12:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar