onsdag den 13. april 2011

IOGEAR USB-to-HDMI adapteri tuo ääniraita DisplayLink puolue

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/iogears-usb-to-hdmi-adapter-brings-a-soundtrack-to-the-displayl/:


DisplayLink adapterit-dime tusinaa näinä päivinä, velvollisuudentuntoisesti näyttämällä työpöytäympäristöt muiden näyttöjen ole kytketty perinteiseen seurata rajapintoja. Pumppaaminen videosisällön valkokankaalle on yksinkertaistettu, varmasti, mutta ääni on aina ollut akilleenkantapää lyhennettä dongles. Anna IOGEAR , jonka GUC2025H USB Ulkoinen HD AV-sovitin ratkaisee juuri tämän ongelman - eikä vaadi mitään ylimääräisiä portteja käynnisty. 4,2-x 0,63 - x 2,8 tuuman ruutuun tukee max resoluutio on 1920 x 1080, ja tuotanto HDMI kun kytketty standardin USB. Tällä nikkeliä alle 100 dollaria, hinta näyttää olevan noin oikealle, vaikka emme olisi valittaneet, jos yritys oli heittänyt HDMI-DVI-muunnin hyvä toimenpide. Koko PR tauon jälkeen.

Jatkaa lukeneisuus IOGEAR USB-to-HDMI adapteri tuo ääniraita DisplayLink puolue


IOGEAR USB-to-HDMI adapteri tuo ääniraita DisplayLink puolueen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 18:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IOGEAR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar