onsdag den 13. april 2011

Neljä Grammy Awards nimettiin myös "videopelit musiikkia," korostaa sen merkitys kasvaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/four-grammy-awards-renamed-to-include-video-games-music-under/:


Videopelit eivät ole koskaan ollut ongelma oheisvälineenä elokuva DVD-ja CD-levyjä (sitten kun nämä asiat jaettiin fyysisesti) kaupoissa, joten se on suoraan sanottuna myöhässä nähdä ne pop-up in yleisopetuksen palkinnot osoittavat, kuten Grammy . Yhdysvaltain Recording Academy on vihdoin suvaitsi vastata videopelit ja niiden lausuntatavan maisemia omana lajinaan viihdettä, ja on nyt muutettu neljä sen palkintoja kirjoitetaan ulos. Mikä on aiemmin tunnettu nimellä "Elokuva, televisio tai muu visuaalinen media" on nyt luokiteltu uudelleen "Motion, televisio, videopelit Musiikki tai muu visuaalinen media" mikä siellä nyt neljä palkintoa, jotka tunnustetaan nimenomaisesti huippuosaaminen videopeli nuottien . Arvaa, että on väistämätöntä, kun Christopher Tin n Baba Yetu voitti Grammy tämän vuoden helmikuussa, näennäisesti, koska se on otettu yhdeksi teltta kappaleita Civilization 4, mutta luokan kokonaan liity pelaamiseen. Ohittaa tauko kuulla sitä itse, sekä pari muuta suosikkiani meidän.

Jatka käsittelyssä neljä Grammy-palkintoa nimettiin myös "videopelit musiikkia," korostaa sen merkitys kasvaa


Neljä Grammy Awards nimettiin myös "videopelit musiikkia," korostaa sen kasvavaa merkitystä perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 03:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq , Escapist | lähde IndustryGamers | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar