onsdag den 13. april 2011

Intel Tiekartta kartat käyttöönotossa päivämääriä Ivy Bridge, Cedarview, Sandy Bridge E-sarjan

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/12/intel-roadmap-charts-rollout-dates-for-ivy-bridge-cedarview-sa/:


Mikä tämä on? Et voi saada tarpeeksi Intel? No, se on onnen päivä, sillä olemme juuri käsiimme siru valmistaja: n suunnitelma 2011 ja 2012. Mukaan vuotanut dioja, voimme odottaa Sandy Bridge E-sarjan vuonna Q4 2011. Vaihtoehtoisesti 22 nanometrin Ivy Bridge on teilataan hieman vähemmän erityinen julkaisu ensimmäisellä puoliskolla 2012. Olemme myös todennäköisesti nähdä uuden Pentium-ja Celeron-pohjaisen Sandy Bridge mallit Q3 tänä vuonna, ja Atom varustettu Cedarview Q4: lla. Suunnitelma on myös antaa meille varsin epämääräinen tarkastella hinnoittelua piirisarjoja, ja mitä keräämme, voimme odottaa E-sarjan urheilu mojova hintalappu ja Cedarview tuoda arvoa. Jos tämä ei riitä ruuvaten että eläinten ruokahalua Intel uutisia, voit lyödä lähde linkkiä saadaksesi lisätietoja suunnitelman hyvyyttä.

Intel Tiekartta kartat käyttöönotossa päivämääriä Ivy Bridge, Cedarview, Sandy Bridge E-sarjan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 huhtikuu 2011 17:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wccftech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar