onsdag den 13. april 2011

Zoom H4N tallennin menee valtavirtaa, nyt Best Buy

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/zoom-h4n-audio-recorder-goes-mainstream-now-available-at-best-b/:


Tähän asti Samson's Zoom H4N digitaalinen tallennin on katkotuista kapealla äänentoistolaitteistoa myymälöissä kuten Sam Ash, muusikon ystävä, ja Sweetwater, mutta no-show enemmän valtavirran vähittäismyyjät. Nyt kaksi vuotta kädessä on myynnissä Best Buy, joten se on paljon helpompi kävellä tiili-ja laasti tallentaa ja käsitellä asia vähän ennen päätöstä pulittaa 299 dollaria. H4N n tehty pieniä päivityksiä, sillä sen debyytti , jossa nykyinen malli urheilu sisäänrakennettu X / Y stereo kondensaattorimikrofonien, kumilla, iskunkestävä muotoilu, parannettu käyttöliittymä, uusi digitaalisesti ohjattu mikrofonin esivahvistin ja kykyä käyttää sisäisiä ja ulkoiset mikrofonit neljän kanavan tallennus. Sen mukana tulee 1 Gt SDHC-kortti, mutta voit vaihtaa sen yhden yhtä suuri kuin 32GB. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, siellä jalustan, mikä helpottaa pariksi laitteen kanssa DSLR että voisi käyttää hieman puhti ja ääni-osasto - tiedät, kun elokuva seuraavan My World 2,0 fani video ensi viikolla.

Jatka käsittelyssä Zoom H4N soittimen menee valtavirtaa, nyt Best Buy


Zoom H4N tallennin menee valtavirtaa, nyt saatavilla Best Buy perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 03:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar