onsdag den 13. april 2011

PCTV: n Broadway 2T höyry TV iPad kun olet ulkopuolella vanha maa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/pctvs-broadway-2t-streams-tv-to-your-ipad-when-youre-outside-t/:

Olemme nähneet apps että varmistetaan et menetä seuraavan jakson Jersey Shore, mutta lukuun ottamatta Sling n, ei ole paljon, että virta TV mobiililaitteeseen. PCTV: n uusi Broadway 2T tekee sen - mutta boatload epävarmuustekijöitä. Box sisäänrakennettu digiviritin avulla voit katsella osoittaa yli WiFi-tai 3G kaikkialta maailmasta, mutta se tarvitsee vain poimia yli-the-air lähetyksiä alueilla käytetään DVB-T-standardiin (lue: ei USA ). Lisäksi mukana tulee komposiitti kaapelit, jotka ovat täydellisesti perustaa valvontakamera kamppeet, mutta paljon katkaisija enemmistön geeks jotka omistavat korkea-def asettaa. 2T purot video selaimen kautta, joten se toimii Wi-Fi ja 3G Mac, PC, ja Applen Mobile Safari-selain, jossa Android-tuen tulee joskus toisella neljänneksellä. Ei sana vielä saatavilla, vaikka se Facebookiin ennakkotilauksen on PCTV: n sivuston 199 € (287,14 dollaria), jos et voi elää ilman EPL ottelut matkoilla poissa Euroopan huvila.

Jatka käsittelyssä PCTV Broadway 2T höyry TV iPad kun olet ulkopuolella vanha maa


PCTV: n Broadway 2T höyry TV iPad kun olet ulkopuolella vanha maa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 01:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PCTV | lähde NotifyMDM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar