onsdag den 13. april 2011

IBM osoittaa pois älykkäämpiä Traveler liikenteen ennuste työkalu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/ibm-shows-off-smarter-traveler-traffic-prediction-tool/:


Liikennetiedot, GPS-laitteissa saattaa olla vanha juttu tässä vaiheessa, mutta siellä on ilmeisesti vielä paljon parantamisen varaa, ja IBM sanoo nyt se onnistui tekemään vain, että sen uusi "älykkäämpiä Traveler" liikenteen ennustaminen työkalu. Kehitetty avulla UC Berkeleyn kuljetus ryhmä ja California Department of Transportation, työkalu perustuu ennakoivaan Analytics-ohjelmisto, GPS seuranta ja anturit jo teillä ei vain tarjota ilmoituksia, mutta rakentaa mallin kunkin henkilön tavanomaista lähiliikenteen reitti. Kun järjestelmä on koulutettu vähän, työmatkalaiset voivat tarkistaa, mitä on käytännössä ennusteen koko reitin ennen kuin he edes poistua talosta, eikä vain varoitetaan liikenteen ongelmiin ennen kuin on liian myöhäistä välttää niitä. Pään aikaisemmin valmis lehdistötiedote, ja nopea video selitys siitä, miten se toimii.

Jatkaa lukeneisuus IBM osoittaa pois älykkäämpiä Traveler liikenteen ennuste työkalu


IBM osoittaa pois älykkäämpiä Traveler liikenteen ennustamista työkalu perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 15:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IBM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar