onsdag den 13. april 2011

Motorola aloittaa beta-testauksen karu Android tabletti, tehostaa yrityksen pyrkimyksiä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/motorola-to-begin-beta-testing-rugged-android-tablet-steps-up-e/:



Olemme pitäneet katsomalla Motorola suunnitelmat upottaa sen kyntensä yritysmarkkinoilla ainakin parin viime kuukauden aikana, ja näyttää siltä yhtiö on lopettamassa toimiaan ja karu Android tabletti sopii työpaikalle. Esitys toimitetaan meille hyödyllinen vihjeidenmyyjä esitetään Moto aikomus olla "ensimmäisen fyysisestä olemuksestaan ​​määritellään Android varten Enterprise", kun piparkakut varustettu tabletti päästä beta-testaukseen tämän vuoden lokakuussa. Kuten näette dian yläpuolella, liuskekivi on urheilua sekä 1.3MP eteen päin kameraa ja 8MP menosuuntaan kamera ", jossa valaistus ja tavoitteena" viivakoodi skannauksen. Se on suuruudeltaan kaksiytiminen 1GHz OMAP 4 CPU, 1 Gt RAM, 8GB NAND, 7-tuumainen LCD-näyttö, Bluetooth 2.1 + EDR, 802.11 a / ​​b / g / n WiFi ja USB-liitäntä. On myös pakata tarpeeksi mehua toimittaa viisi ja puoli tuntia videokuvaa, ja olisi kestettävä neljän jalka pudota, äärimmäiset lämpötilat, pölylle ja vedeltä. From näyttää asioita, tämä tabletti tulee olemaan enemmän kotona työpaja kuin kokoushuoneen, mutta meidän täytyy vain odottaa ja katsoa mitä tapahtuu sen jälkeen, kun asia käy ulos beta.



[Kiitos, Anonymous]

Motorola aloittaa beta-testauksen karu Android tabletti, tehostaa yrityksen toimia perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 14:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar