onsdag den 13. april 2011

Toshiban Pyyhi kiintolevyjä tekevät tietojen turha, kun saat verkossa outo paikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/13/toshibas-wipe-hdds-render-data-useless-when-you-get-online-in-a/:

Self-salausta asemat ovat tuskin uutta , mutta se ei tarkoita tutkijat eivät vielä etsivät keinoja, jotta nämä IT ihmiset verhon takana enemmän tapoja lukita herkkä intel. Toshiba juuri käynnistänyt linja itsensä salaa kiintolevyä, joka "mitätöi" tietoa - lähinnä tekee siitä hyödyttömän - kun tietokone muodostaa yhteyden tuntematon isäntä. IT-osastot voivat käyttää myös Toshiban ns Pyyhi Technology hangata koneen ennen kuin heitin sen, tai salata ajaa joka kerta kun joku sammuu. Yhtiö ei kaupustelu näitä suoraan kuluttajille, tietenkin, ja itse asiassa Tosh suunnittelee shoppailua ne noin ei vain kannettaviin tietokoneisiin, mutta monitoimilaitteet ja point-of-sale-järjestelmien, myös. He tulevat viisi kokoa, jotka vaihtelevat 160 ja 640, ja kaikki ajaa 7200 RPM. Ja Tosh sanoo it'll työ laitevalmistajien kanssa auttaa heitä mukauttaa olosuhteet, jotka laukaisevat tiedon putka. Se on liian aikaista sanoa, mitä läppäreissä Pack tätä tekniikkaa, vaikka yritys on selvästi menossa nopeasti - Aloitamme komeilu näytteet tässä kuussa ja ylösajo massatuotantoon kesäkuun lopulla.

Jatkaa lukeneisuus Toshiba Pyyhi kiintolevyjä tekevät tietojen turha, kun saat verkossa outo paikka


Toshiban Pyyhi kiintolevyjä tekevät tietojen turha, kun saat verkossa outo paikka alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 huhtikuu 2011 16:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg , Akihabara News | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar