tirsdag den 25. oktober 2011

Stanford rakentaa super-venyvä iho anturia hiilinanoputkien (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/25/stanford-builds-super-stretchy-skin-sensor-out-of-carbon-nanotub/:


Keinotekoinen iho , joka aistii painetta, puristaa ja kosketa kuulostaa macguffin päässä Outer Limits (episodi "Valerie 23" Jos muistan oikein), mutta se mitä joukkueen Stanfordin yliopistosta on keittäneet kokoon takana sen pick-up kuorma. Anturit tehty piistä elokuvia matriisi likvidien hiilinanoputkien varmistaa materiaalin napsahtaa takaisin alkuperäiseen muotoonsa vaikka kuinka usein se veti noin. Kun pakattu, sähkönjohtavuus ihomuutoksia, ja mittaamalla missä ja kuinka paljon, se tietää sijaintinsa ja paine missä tökätä sormella. Joukkue haluaa yhdistää tätä Super venyvä kalvo, jossa paljon herkempi kenno ja jos se voi tehdä sen, niin tekniikka voisi päätyä keinotekoinen iholla polttaa uhreja, jotka kattavat proteettinen raajojen tai jopa korvaa oman multitouch-näyttö - vain olla varovainen , saatat satuttaa Siri jos nipistää-to-zoom hänelle liian kova.

Jatka lukemista Stanford rakentaa super-venyvä iho anturia hiilinanoputkien (video)


Stanford rakentaa super-venyvä iho anturia hiilinanoputkien (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 lokakuu 2011 13:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink EurekAlert | lähde Stanford University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar