tirsdag den 25. oktober 2011

Nokia Windows-puhelimia ei todennäköisesti Yhdysvalloissa ensi vuoteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KVmI_iC6uJ8/nokia-windows-phone-handsets-not-likely-in-the-us-until-next-year.ars:


Siitä lähtien kumppanuutta Nokia ja Microsoft oli ilmoittanut, 2012 oli sijoitettu niin "todellinen" käynnistää vuonna, ja vain rajallinen saatavuus vuonna 2011. Rajat, että saatavuus on nyt käymässä selvemmäksi: Nokian ensimmäinen Windows-puhelimia todennäköisesti pääse Yhdysvaltoihin vuoteen 2012, mukaan tiedotustilaisuuteen asiakirja nähnyt Adage . Yhtiö on suunnitellut markkinointi viettää Euroopassa, mutta yrittää edelleen löytää mainostoimisto Yhdysvalloissa.


Nokian ensimmäinen puhelin-tai mahdollisesti puhelimia-paljastetaan Nokia World Lontoossa tällä viikolla. One Design, koodinimeltään Sea Ray, vuotanut kesäkuussa ; tämä malli näyttää olevan Windows Phone klooni Nokian MeeGo-Harmattan-powered N9, ja mukaan vuotanut PR materiaali merkkituotteiden Nokia 800, kun se käynnistyy.


Sen tulos soittaa viime viikolla Nokia sanoi, että sen alkuperäisessä Windows Phone käynnistää tulee olemaan "tietyissä maissa." Puute Yhdysvaltain mainostoimisto tekee epätodennäköistä, että USA on yksi näistä markkinoista valittu. Yksi maa, joka on "valittu" on Britannian: teaser mainoksia Nokian 800 aloittanut tuuletuksen viikonloppuna.


USA on perinteisesti ollut heikko markkinatilanne Nokialle, joten päätös käynnistää EU: n ensimmäinen ei ole täysin yllättävää: markkinoilla todennäköisesti kuuntelemaan enemmän yhtiön uusin tarjoaa. Huonona puolena on, Windows Phone kokemus toimii parhaiten Yhdysvalloissa, sillä tällä hetkellä vain USA on koko joukko verkkopalvelujen, kuten sisätilojen kartat, musiikki ja video ostot, ja puheentunnistus. Palvelun saatavuus on parantunut julkaistusta Windows Phone 7.5 "Mango" ja sen pitäisi parantaa entisestään Nokian kumppanuus tuottaa tuloksia. Erityisesti tietoja Nokian Navteq tytäryhtiö olisi voitava parantaa kartoitus ja reitin suunnittelu, ja mahdollistaa huomattavasti laajennettu tietokanta nähtävyyksiä.


Odottaa vuoteen 2012 käynnistää Nokian Windows-puhelimia Yhdysvalloissa myös sitä, että foorumi jää pois kaikki tärkeät lomakautta. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa vaille houkutteleva, silmäänpistävä puhelimia-juuri sellainen asia, että Microsoft on luottavainen Nokian tuoda Windows Phone markkinoilla.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar