fredag den 18. februar 2011

Green Energy korvaa fossiilisia polttoaineita vuoteen 2050 mennessä, jos todella todella haluaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/green-energy-will-replace-fossil-fuels-by-2050-if-you-really-rea/:


Vuosi 2050 on mitä vuosi 2000 oli futuristinen ajattelijoita kuten Walt Disney ja Arthur C. Clarke. Se on uusi vuosi, että kaikki muuttuu: robotit parempia meitä kentällä pelata, tietokoneet ovelampi meitä asioissa syy, ja nörtit eivät koskaan yksinäinen uudelleen. Se on myös vuosi, että 100 prosenttia vihreää energiaa on mahdollista mukaan joukko neo-maxi zoomdweebies Stanfordin ja Kalifornian yliopistossa Davis. Se on oikein, mutta 40 vuoden voisimme sanoa hyvästit fossiilisia polttoaineita suosimalla uusiutuvia energialähteitä kuten aurinko-ja tuulivoima. Suurin haaste saavuttaa tavoite, sanovat tutkijat, ei liity teknologiasta tai taloustieteen vaatimaa muutosta, vaan se, onko meillä earthlings on yhteinen tahto ja poliittinen aloitekyky jotta se tapahtuisi. Mielenkiintoinen ... me tutkimme tätä väitettä juuri niin pian kuin olemme tehneet meidän Nero joutava ja kertoa kaikille ystävillesi tästä amaaazing tarinan me vain lukea National Enquirer.

Green Energy korvaa fossiilisia polttoaineita vuoteen 2050 mennessä, jos todella todella haluaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 08:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink GreenCarReports | lähde Stanford Uutiset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar