fredag den 18. februar 2011

NVIDIA: n quad-core Tegra "Kal-El," voisi päätyä Bizarro World

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/y_nQt04NhhQ/nvidias-quad-core-tegra-kal-el-could-end-up-in-bizarro-world.ars:


Mobile World Congress, NVIDIA virallisesti otti kääreet pois 1.5GHz, quad-core Tegra 3, joka oli vuotanut jo viime kuussa.


NVIDIA ei ujostele tehdä rohkeita väitteitä sen tulevan siru alkaen koodinimellä: Kal-El (Teräsmiehen Kryptonian nimi). Lisäksi yhtiö oli 40nm siru pelaajan Core 2 Duo (T7200) ja Coremark, joka on vaikuttava, mutta palvelee lähinnä osoittaa, miten häpeällistä on, että tietyt tietokone päättäjät vielä alus "premium" koneiden kanssa niin nariseva vanha osa niitä.


Käynnistää aikataulu Kal-El on aggressiivinen, NVIDIA lupaava tablettien perustuu uusiin osittain tämän vuoden elokuussa, ja älypuhelimet jälkeen oli vuoden lopussa. Siru tukee myös tarkkuudet jopa korkeampi kuin mitä oli määritelty vuotanut dioja, NVIDIA demoing se työntää 2560x1600 näyttö. Tiedotusvälineiden käsittelyn puolella Anandtech on raportointi , että Kal-El lopulta tuo tuki NEON-ARM vastaus Intelin SSE vektori ohjeet-ja Tegra linjaa. Mukana on myös 12-core GPU, mutta, kuten sen Tegra 2 edeltäjänsä, se ei Shaderien arkkitehtuurin suunnittelu. Ruokinta että media laitteisto on 32-bittinen LPDDR2 ohjain, mikä tarkoittaa vähän vähemmän kaistanleveyttä kuin olisimme odottaneet, mutta se on luultavasti viisas valinta annettiin valta näkökohdat.


Tämä siru tekee suuren mobiilipelaamisen osa, ja me varmasti toivomme, että siellä on jonkin verran totuutta huhuja Sonyn käyttää sitä tulevissa media / pelaamista tabletti. Se voisi myös päätyä käynnissä enemmän kuin vain PlayStation-pelejä, vaikka. Tuoreimpaan tulos puhelun, NVIDIA toimitusjohtaja Jen-Hsuan viitataan vastikään paljastettu Windows ARM-siirros ja ehdotti, että Tegra linja voisi tehdä tiensä PC-kannettaviin.


Me kuvitella Tegra tuoden meille tulevaisuudessa, Bizarro-maailman hetki, jossa Microsoft Desktop OS toimii klassinen RISC ISA samalla Applen kassa OS rajoittuu x86. Tuona päivänä, odotamme lukea surmasi luottavainen pääkirjoitukset klo Mac sivustoihin kuinka RISC on vanha ja murrettu, vaikka CISC on aallon tulevaisuudessa. Ehkä tämä on mitä mayat puhuivat, kun ne julkaistaan planeettojen etenemissuunnitelma, joka päättyy vuonna 2012.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar