fredag den 18. februar 2011

Yhdysvaltain oikeusministeriö ja FTC tutkii Applen uuden liittymän politiikka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/us-justice-department-and-ftc-looking-into-apples-new-subscript/:



Apple julkisti uuden App Store-liittymiä aiemmin tällä viikolla kohtuullisen määrän ristiriitoja ja jopa virallisen lausunnon, Rhapsody sanoen, ettei se noudata uusia määräyksiä. Uuden politiikan mukaan kaikki yritys tarjoaa tilauspalvelut tarjota samaa palvelua samaan hintaan (tai vähemmän) kautta Apple , Applen kahlannut 30 prosenttia päältä. Lisäksi ei enää salli apps on linkkejä ulkopuolisille sivustoille, jos kauppa voidaan tehdä. Nyt raportit Wall Street Journal, kilpailunrajoituksia täytäntöönpanoviranomaisten Yhdysvalloissa joutuvat alustavasti tutkia uuden järjestelyn. Joten, mitä se tarkoittaa? No, tällaisia ennalta-tutkimukset ovat melko yleisiä, joten se voi tarkoittaa mitään. Tai se voisi johtaa entistä muodollisen tutkintamenettelyn, jos politiikka rikkoo kilpailulainsäädännön vastaiseen toimintaan. Kun kysytään kantaa tarinan yllättävää, kukaan Apple, FTC tai oikeusministeriö voisi kommentoida. Me pidämme silmät tämä ja kertoa, jos jotain jännittävää tapahtuu.

Yhdysvaltain oikeusministeriö ja FTC tutkii Applen uuden tilauksen politiikka perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 00:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar