fredag den 18. februar 2011

Fujitsun HOAP-2 robotti kpl taulut puhdas - ihmiskunta vuorossa? (Video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/fujitsus-hoap-2-robot-wipes-whiteboards-clean-humankind-next/:


He opettivat heille miten kääntää lettuja ja ampua nuolia , ja nyt he opetus humanoidit tyhjentää taululle. Se on oikein, samoin ihmiset jotka toivat teille iCub vuonna höyhenpeitteinen päähine ovat palanneet se Fujitsun HOAP-2, humanoidi robotti, joka näyttää se liittyy Jetsons "piika, ja voi pyyhkiä kuivalla poistaa hallituksen puhdas kautta ylävartalon kinesteettinen oppija. Vaikka tutkijat voimaan robotin käsivarren kautta useita poistaminen liikkeitä, liitteenä voima-vääntö-kenno tallentaa malleja, joiden HOAP-2 matkia aiemmat toimet, ja voilà! Sinulla puhtaalta pöydältä. Toki tämä pikku kaveri näyttää täysin harmittomia verrattuna keula-ja nuoli-heiluttavan iCub, mutta tilalle että pyyhekumi kanssa stiletti ja ihmiskunta on koko maailma satuttaa.

Jatka käsittelyssä Fujitsun HOAP-2 robotti kpl taulut puhdas - ihmiskunta vuorossa? (Video)


Fujitsun HOAP-2 robotti kpl taulut puhdas - ihmiskunta vuorossa? (Video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 04:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Muovi Pals | lähde Peter Kormushev | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar