fredag den 18. februar 2011

Australian Jetstar Airways ottaa apupyörät pois iPad vuokra ohjelma haluaa tabletin joka ilma-

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/australias-jetstar-airways-takes-the-training-wheels-off-ipad-r/:


Tässä on nopea ja helppo tapa paeta keskinkertaisuus näitä pieniä matala-res LCD upotettu istuimen edessä: panna matalaksi 10 Australian dollaria ja päivittää iPad IPS hyvyys ajaksi sinun Jetstar Airwaysin lennolla. Tämä vuokra-vaihtoehto on käytettävissä Australian lentoyhtiön lennot kesäkuusta lähtien , mutta vain ohjaajan muodossa (lisätä oman vitsejä täällä), ja palaute on ollut tarpeeksi hyvä yritys tehdä laivasto-laajuista politiikkaa. Elokuvat, musiikkia, lehtiä, kirjoja ja pelejä "kaikki tulevat esiasennetut, joten sinun ei kannata tuskailla noin pulittaa ylimääräistä metsästys noin sisältöä. Lisenssisopimukset odotetaan valmistuvan lähiaikoina, jossa vuokra-ohjelman liikkuvan pois kokonaan tämän vuoden huhtikuussa.

Australian Jetstar Airways ottaa apupyörät pois iPad vuokra ohjelma haluaa tabletin joka ilma " alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 05:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink TUAW , CrunchGear | lähde Australian Business Traveller | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar