fredag den 18. februar 2011

Yhdysvallat saa National Broadband Kartta toteaa suuren osan kansakunnan ei ole laajakaista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/united-states-gets-a-national-broadband-map-finds-much-of-its-n/:


FCC on Obaman hallinto on ollut kovin innokas korostaa sitä, että monet amerikkalaiset tänään vielä ole ratsastus tiedon valtaväylä , tehtävä tietoisuuden levittäminen, joka oli kehittynyt hieman eilen käyttöön National Broadband Map. Enimmäkseen työ National Telecommunications ja tietohallinto, tämä 200000000 dollaria hanke laajakaistaiset tietoliikenneyhteydet tuhansien palveluntarjoajien kanssa yli 25 miljoonaa haettavissa kirjaa - jotka kaikki voidaan visualisoida kartan muodossa, luokiteltuna yhteyden tyyppi, tai ladata kokonaisuudessaan tietokone. API on saatavilla kiinnostuneille remiksaus / käyttäen NMB muualla, tiedot päivittyvät luvataan kuuden kuukauden välein. Kannalta karttojen sisältöä, emme vielä näe huonosti koko joukkona laajakaista-vapaata maaseudulla, mutta oletamme ensimmäinen askel vahvistettaessa ongelma on myöntää olet yksi.

Yhdysvallat saa National Broadband Kartta toteaa suuren osan kansakunnan ei ole laajakaista perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 08:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink New York Times , Switched | lähde National Broadband Kartta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar