fredag den 18. februar 2011

Apple väittää johtoaseman matkaviestinnän App Store tuloja, mutta sen osuus vähenee nopeasti

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/apple-maintains-lead-in-mobile-app-store-revenues-but-its-share/:


Kasvu. Sinun ei tarvitse olla Gordon Gekko tunnustaa, että eksponentiaalinen kasvu tuloista merkki sekä vilkasta teollisuuden ja yksilötasolla, terve osallistuja sisällä. Kudos on siis ojennettava kaikkien neljän parhaan app myymälää maailmanlaajuisesti, sillä jokainen kulutettu sen kokonaisliikevaihto kasvoi yli 130 prosenttia vuosina 2009 ja 2010. Mielenkiintoista, Applen kasvu näyttää hidastuneen kuin App Store alkaa päästä saturaatiopisteen älypuhelimista, kun taas Nokian Ovi Store ja Googlen Android Market kukkaan vuonna 2010, jonka kerrannaisia 7,2 ja 8,6 kertaa niiden 2009 kokoon. Applen osuus huipulla kutistunut seurauksena, suuntaus jatkunee, kun Windows Phone 7 kauppatorilla ja Ovi Store on melded yhdeksi kautta tänä vuonna ja sen jälkeen .

Apple väittää johtoaseman matkaviestinnän App Store tuloja, mutta sen osuus vähenee nopeasti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 07:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink All About Symbian | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar