fredag den 18. februar 2011

Dancing pelejä sääntö Amerikan listoille, 360 vaatii määräävää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:


Microsoft väittää olevansa "johtava konsoli" laitemyynnistä tammikuun 2011 381000 kappaletta myyty, ja koska kukaan muu päätti jakaa numeroita, otamme yhtiölle sen sanan. Yritetään koota yhtenäinen kuva myynnin nyt, puutteelliset NPD Group tietojen on haastava, sillä meidän on luotettava siihen, yritykset itse itsensä kertomus myynti. Jos sinulla ei ole hyvä uutinen, olet menossa pitämään suusi kiinni.


Että merkinnän, tutustu myydyin pelejä kuukauden. Olenko ainoa ihminen, joka tuntee vanhan?



  1. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, Wii, NDS, PC)

  2. Just Dance 2 (Wii)

  3. Dead Space 2 (360, PS3, PC)

  4. Little Big Planet 2 (PS3)

  5. Zumba Fitness: Liity Party (Wii, 360, PS3)

  6. NBA 2K11 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)

  7. Assassin's Creed: Brotherhood (360, PS3)

  8. Dance Central (360)

  9. Michael Jackson Experience * (Wii, DS, PSP)

  10. DC Universe Online: Seuraava Legend Is You (PS3, PC)


Katsokaa kaikki tanssivat pelejä! Dance Keski Microsoft Kinect osoittaa, miten hyvin Harmonix ymmärtää laitteiston ja mitä ihmiset haluavat tästä sellaista kokemusta. Itse asiassa se on yksi harvoista must-have otsikot alustalle. Mutta kuinka moni teistä on pelannut näitä muita tanssin otsikot? Pitäisikö meidän olla ne katetaan? Olen rehellisesti tappio: tämä on yksi niistä hetkistä, kun minusta tuntuu että minun omaan makuun ja meidän ensisijainen yleisö on hyvin vähän tekemistä sen kanssa, mitä muualla pelaamista maailmankaikkeus on pelissä.


On suuren maailman siellä, ja ihmiset viettävät tuntia joka päivä tanssia edessä heidän televisiot. Koska rytmi pelit joutua epäsuosioon, tanssi pelejä ottaa oman paikkansa.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar