fredag den 18. februar 2011

Sony Ericsson puhkeaa valkoinen Xperia Play, tekee O2 yksinoikeudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päivitys: saatavilla muutaman viikon)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:


Me tunnustamme, näimme Sony Ericsson execs vilkkuu valkoinen Xperia Play puhelimia aikana yhtiön MWC 2011 lehdistötilaisuudessa , mutta kumma kyllä yksikään näistä jatkoivat matkaansa demo alueille. Nyt olemme vihdoin itsellemme täysin konkretisoitava paina kuvaa sekä uutisia että O2 on ainoa harjoittajan tämän alabasteri pelaamista älypuhelimen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Muut markkinat ovat vielä ilmoittaa saatavuuden valkoinen Xperia Play, mutta tiedät enemmän juuri niin pian kuin me. Ohittaa tauon miten etupää näyttää.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]



Päivitys: O2 vain vihjasi , että Xperia Play ilmestyy Britanniassa noin tai ennen maaliskuun alussa. Ei kauan mennä nyt, mies britit!

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson puhkeaa valkoinen Xperia Play, tekee O2 yksinoikeudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päivitys: saatavilla muutaman viikon)


Sony Ericsson puhkeaa valkoinen Xperia Play, tekee O2 yksinoikeudella Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päivitys: saatavilla muutaman viikon) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 10:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde @ O2 (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar