fredag den 18. februar 2011

Kysy Engadget: mitä ohuin, kevein sleekest 17-tuumainen kannettava tietokone?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/ask-engadget-whats-the-thinnest-lightest-sleekest-17-inch-la/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Shimon, joka selvästi kaipaa molempien maailmojen parhaat puolet. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Odotan korvata minun 17-tuumainen MacBook Pro. Etsin 17-tuumainen ultraportable kannettava tietokone, tai niin lähellä kuin voin saada yksi. Tärkeimmät ominaisuudet: kevyt, ohut, hyvä akku, korkean resoluution näyttö, ei kierros polttaa, ei tuuletinta eikä rikkoa pankki. Kiitos! "


Näyttää siltä, Mac / PC ei ole ongelma, joten olemme olettaen, että ne ovat kaikki pöydälle. Ottaen huomioon, että hän jättää 17-tuumainen MBP, mitä muuta siellä voi verrata koska on? Kaikki ehdotukset 17-tuumainen kannettava tietokone omistajat siellä? Mene, vastaus pois kommentit alla - sinulla aikaa (ja näytön kiinteistöjä) ylimääräistä.

Kysy Engadget: mitä ohuin, kevein sleekest 17-tuumainen kannettava tietokone? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 02:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar