fredag den 18. februar 2011

Imagination Technologies esittelee sarjan 6 PowerVR GPU - lupauksia desktop kaliiperi grafiikkaa mobiililaitteisiin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/imagination-technologies-unveils-series-6-powervr-gpus-promis/:


Imagination Technologies saa tuttu nimi, mutta he loivat PowerVR grafiikkapiirit ovat kultakantaan mobiili grafiikka, ja ovat osa ARM SOCs löydät mobiililaitteissa, kuten iPhonessa 4 , Galaxy S ja Droid 2 . Ei yksi lepäämään laakereillaan, yhtiö julkisti uuden Series 6 PowerVR chips - hellästi tunnetaan nimellä "Rogue" - jotka ovat 20-100 kertaa tehokkaampi kuin aiemmat kannettavat tarjontaansa. Se on oikein, nämä GPU on sama hevosvoimia kuin nykypäivän pöytätietokoneiden kun tarvitsee vain milliwatti mehua antaa kasvot sulavat grafiikat - saalis on, että tämä vähän mustaa magiaa ei näy laitteiden muutaman vuoden . Arvaa meidän täytyy vain tyytyä 5-sarjan sirut - kuten Quad Core peto löytyy Sony NGP ja tuleva OMAP 5 alusta - mikä yhtiö lupaa tekevät tiensä valitse älypuhelinten "kolmen kuukauden määräajassa." Ole hiljaa, meidän pelaamista sydämemme.

Imagination Technologies esittelee sarjan 6 PowerVR GPU - lupauksia desktop kaliiperi grafiikan mobiililaitteissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 01:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Pocket Gamer , Linux Devices | lähde Imagination Technologies | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar