fredag den 18. februar 2011

Nokia antaa kehittäjille ilmaiseksi E7 ja Nokia WP7 puhelimia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/nokia-giving-developers-free-e7-and-nokia-wp7-device-when-availa/:


Nokia taistelee ylämäkeen taistelu säilyttää kehitysyhteisönsä kuin se siirtyy keskittyä Windows Phone ja Microsoftin Windows Phone kehittäjätyökalut mitä oli yhteinen Symbian-MeeGo älypuhelin strategiaa yhtenäisen mukaan Qt kehityksen puitteissa. Sinänsä Espoossa vain ilmoitti Launchpad jäsenille, että he vastaanottaa noin 1000 dollaria vapaa laitteisto muodossa Nokian uusi lippulaiva E7 QWERTY-liukusäädin ja "Nokia WP7 laitteen" aivan pian se on saatavilla. Nokia on myös tossing muutamassa muita kannustimia, kuten ilmainen pääsy seuraava Nokia World / Nokia Developer Summit kolmen kuukauden ilmainen tekninen tuki kaikille Nokian teknologioita (vain 10 lippua), vapaa User Experience arvioinnin yksi sovellus, liiketoiminnan kehitysavun ja auttaa julkaiseminen apps Ovi Store. Tämä on myös hyvä uutinen meille mahdollisuuden nähdä vuotanut kuvia, että ensimmäinen Nokia WP7 laitteessa on vain kasvanut dramaattisesti.

Nokia antaa kehittäjille ilmaiseksi E7 ja Nokia WP7 puhelinten perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 07:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink @ Stroughtonsmith (Twitter) | lähde SlashGear | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar